Doucheset Quadro30

Doucheset Quadro30

Doucheset met thermostaatkraan en 30x30 douchekop + losse handdouche.

Glijstang instelbaar van 84 tot 118 cm.

Whirlpools worden steeds populairder en in steeds meer huizen vind je een luxe badkamer met daarin een prachtig bad met een ingebouwd whirlpoolsysteem. Juist in een tijd waarin we ons vaak haasten en ons werk steeds meer tijd vergt is een uurtje badderen een welkom rustmomentje. Een bad met een whirlpoolsysteem geeft je lijf op zo'n moment net even dat extra beetje ontspanning.

Wat is een whirlpoolsysteem?

Een whirlpoolsysteem is eigenlijk dat in de binnenranden en/of bodem van het bestaande bad allemaal kleine spuitmondjes (jets) gemonteerd worden die tijdens het baden warme lucht of water in het bad spuiten. Tijdens het baden hebben deze water- en/of luchtstralen een masserend effect op uw lichaam, zodat u extra kunt ontspannen en genieten van een welverdiend bad. Een whirlpoolsysteem kan in principe in elk bad ingebouwd worden. Wilt u zeker weten dat dit systeem ook in uw bad geïmplementeerd kan worden? Neem dan even contact met ons op, we vertellen u met plezier over alle mogelijkheden.

Elektrisch of pneumatisch

Onze whirlpoolsystemen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: pneumatisch (Brons/- DeLuxe en Zilver/- DeLuxe) of elektrisch (Goud/Goud DeLuxe). Een pneumatisch systeem bedient u met een drukknop. Dit systeem heeft geen elektriciteit nodig en daardoor is het een wat minder luxe, maar zeer betrouwbaar systeem. Waar het pneumatische systeem een drukknop gebruikt, heeft het elektrische systeem een display waar u o.a. de jets mee bedient. Het elektrische systeem heeft uitgebreidere mogelijkheden en de beschikking over extra opties dan de pneumatische tegenhanger. Gaat u voor een budgetvriendelijk whirlpoolsysteem zonder al te veel poespas, maar met een ouderwets degelijke bediening? Dan is het pneumatische systeem iets voor u. Wilt u echter meer opties en mogelijkheden in een luxe jasje, dan kunt u het beste kiezen voor het elektrische systeem.

Luchtjets, of waterjets?

U hebt besloten een whirlpoolsysteem te nemen. Maar wat voor jets kiest u dan? Bij het kiezen van een whirlpoolsysteem hebt u de namelijk mogelijkheid uit een systeem met alleen waterjets, of waterjets én luchtjets. Uit de luchtjets komen (hoe zou het ook anders): luchtbubbeltjes. Luchtjets worden altijd in de bodem van het bad gemonteerd, omdat de bubbels niet te sturen zijn (lucht wil immers altijd omhoog?). Het voordeel van deze jets is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Er gaat immers alleen maar lucht doorheen. De bubbels uit deze jets hebben in zoverre een masserend effect dat ze de huid laten ontspannen als ze langs het lichaam naar boven drijven. Dit kriebelende effect is absoluut een fijne manier om te genieten van uw bad!

In tegenstelling tot luchtjets hebben de waterjets wel degelijk een masserende werking. Door de druk van het water op uw lichaam zullen spieren zich beter ontspannen en door het masseren wordt uw lichaam pas écht verwend. Het nadeel van waterjets is dat ze eerder aan vervanging toe zijn (na pakweg 6 á 7 jaar). Tijdens het leegmaken van het bad loopt het water met o.a. zeepresten namelijk weg door de leidingen van de waterjets. Hierdoor krijgen deze jets ook eerder kalkaanslag waardoor ze minder lang mee gaan dan luchtjets, zelfs als u maar weinig of geen zeep gebruikt. Kortom: waterjets vergen meer onderhoud, maar hebben ook het grootste effect op een ontspannend, masserend bad.

Zoekt u een systeem met alleen waterjets, dan is het bronzen systeem wat voor u. Wilt u zowel water-, als luchtjets, dan zijn de zilveren en gouden systemen de beste keuze. In alle drie systemen is een DeLuxe versie, deze versie heeft vier extra hydrojets (2 bij de voeten en 2 in de rug). De combinatie van beide soorten jets is de ideale combinatie van een ontspannende massage voor het hele lichaam, inclusief de spieren en huid.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice, wij staan u met alle plezier te woord.

 


 

Goud | Goud DeLuxe | Zilver | Zilver DeLuxe | Brons | Brons DeLuxe

 

  • Model: Doucheset Quadro30
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
0 Product(s) Sold
  • € 599,00

Tags: Doucheset, Glijstangset