L'eaubain Whirlpoolsysteem Zilver

Het L'eaubain whirlpoolsysteem Zilver is het tweede basissysteem in onze eigen lijn van whirlpoolsystemen. Verander bijvoorbeeld uw duobad in een bubbelbad! Wilt u meer weten over onze systemen in het algemeen? Bekijk dan eens onze uitleg en tips, of neem contact met ons op. Of bekijk deze link

Onze systemen

Wij hebben zes whirlpoolsystemen waar u uit kunt kiezen: Brons en Brons DeLuxe, Zilver en Zilver DeLuxe en Goud en Goud DeLuxe. Elk systeem is in principe in te bouwen in elk door u te kiezen bad. De basissystemen Brons, Zilver en Goud vormen de grondslag waarbij Zilver net wat uitgebreider is dan Brons, en Goud net wat uitgebreider dan Zilver.

In de DeLuxe versies krijgt u in principe het gekozen basissysteem met de toevoeging van vier extra hydrojets. Deze hydrojets zijn gemonteerd in het voeteneind en aan de rugkant. Bij de basissystemen hebt u alleen waterjets aan de zijkant van het bad (en eventueel luchtjets in de bodem, zie Zilver en Goud en de beide DeLuxe versies).

Waarom Zilver?

Het zilveren systeem heeft minder mogelijkheden dan het duurdere gouden systeem, omdat niet iedereen belang heeft bij het grootste en meest uitgebreide bad (en het bijbehorende prijskaartje). Dit systeem is dus bij uitstek geschikt voor degenen die wel enige luxe eisen van het bad, maar waarbij budget ook een rol speelt.

Wat zit er in het zilveren systeem?

In dit zilveren basissysteem zitten o.a. 6 hydrojets, 12 luchtjets en een krachtige blower. De waterjets zijn in de randen van het bad gemonteerd en de luchtjets in de bodem. zodat u tijdens het baden een aangenaam bubbelbadeffect krijgt. Het grote verschil met het bronzen systeem is dat dit whirlpoolsysteem ook luchtjets heeft, in plaats van alleen waterjets. Lees hier het verschil tussen beide soorten jets.

Wilt u meer extra's, dan zijn er verschillende goede opties toe te voegen aan het systeem. Denk aan extra jets (zie het systeem Zilver DeLuxe), verlichting of een overloopcombinatie.

Pneumatische of elektronische bediening

Op dit moment bieden wij zowel een pneumatisch, als een elektrisch systeem aan. Het pneumatische systeem is goedkoper, maar ook minder uitgebreid dan het elektrische systeem. De whirlpoolsystemen Brons en Zilver (en beide DeLuxe versies) hebben een pneumatische bediening. Hiermee hebt u een uitstekende uitbreiding in huis die uw eigen bad zeer zeker dat extra stukje ontspanning zal geven. Wilt u toch een elektrisch systeem, dan kunt u kijken bij de systemen Goud en Goud DeLuxe.

Bekijk hieronder de beschikbare basissystemen

Brons en Brons DeLuxe

Pneumatisch (1 knop)
Hydrojets: 6 stuks
Luchtjets: geen
Traploze luchtregelknop
Krachtige pomp

DeLuxe
2 x 2 mini hydrojets extra

Zilver en Zilver DeLuxe

Pneumatisch (2 knoppen)
Hydrojets: 6 stuks
Luchtjets: 12 stuks
Traploze luchtregelknop
Krachtige pomp
Krachtige blower

DeLuxe
2 x 2 mini hydrojets extra

Goud en Goud DeLuxe

Elektrisch: display met aan/uit
pomp, aan/uit blower, pulsatie stand blower en nablaasfunctie
Hydrojets: 6 stuks
Luchtjets: 12 stuks
Traploze luchtregelknop
Krachtige pomp
Krachtige blower
Droogloopbeveiliging

DeLuxe
2 x 2 mini hydrojets extra