L'eaubain Whirlpoolsysteem Brons DeLuxe

Het L'eaubain whirlpoolsysteem Brons DeLuxe relatief klein systeem waarmee we een gewoon bad veranderen in een whirlpoolbad. Verander bijvoorbeeld uw duobad in een bubbelbad! Wilt u meer weten over onze systemen in het algemeen? Bekijk dan eens onze uitleg en tips, of neem contact met ons op. Of bekijk deze link.

Onze systemen

Wij hebben zes whirlpoolsystemen waar u uit kunt kiezen: Brons en Brons DeLuxe, Zilver en Zilver DeLuxe en Goud en Goud DeLuxe. Elk systeem is in principe in te bouwen in elk door u te kiezen bad. De basissystemen Brons, Zilver en Goud vormen de grondslag waarbij Zilver net wat uitgebreider is dan Brons, en Goud net wat uitgebreider dan Zilver.

In de DeLuxe versies krijgt u in principe het gekozen basissysteem met de toevoeging van vier extra hydrojets. Deze hydrojets zijn gemonteerd in het voeteneind en aan de rugkant. Bij de basissystemen hebt u alleen waterjets aan de zijkant van het bad (en eventueel luchtjets in de bodem, zie Zilver en Goud en de beide DeLuxe versies).

Waarom Brons DeLuxe?

Het bronzen DeLuxe systeem de luxere versie van het bronzen systeem, ons minst uitgebreide systeem. Maar dat betekent niet dat de bronzen versies ondergeschoven kindjes zijn. In tegenstelling. Veel mensen die voor dit systeem gaan (de basisversie of deze DeLuxe) hoeven geen uitgebreid bubbelbad, maar willen net even dat beetje extra toevoegen aan hun anders zo 'kale' bad. Dit bronzen DeLuxe systeem is daar de ideale manier voor, want door dit systeem krijgt u vier extra jets in uw bad voor nóg meer ontpanning.

Wat zit er in het systeem?

In het basissysteem zitten o.a. 6 hydrojets (waterjets) en een traploze luchtregelknop. De jets zijn in de randen van het bad gemonteerd. En omdat dit het DeLuxe systeem is krijgt u er ook nog twee extra waterjets bij in de voetkant en rugzijde. Wilt u meer extra's binnen het dit systeem, dan zijn er zeker ook verschillende goede opties toe te voegen, zoals verlichting of een overloopcombinatie. Zoekt u een bad met zowel hydrojets, als luchtjets, dan kunt u eens kijken bij onze Zilver en Goud systemen.

Pneumatische of elektronische bediening

Op dit moment bieden wij zowel een pneumatisch, als een elektrisch systeem aan. Het pneumatische systeem is goedkoper, maar ook minder uitgebreid dan het elektrische systeem. De whirlpoolsystemen Brons en Zilver (en beide DeLuxe versies) hebben een pneumatische bediening. Hiermee hebt u een uitstekende uitbreiding in huis die uw eigen bad zeer zeker dat extra stukje ontspanning zal geven. Wilt u toch een elektrisch systeem, dan kunt u kijken bij de systemen Goud en Goud DeLuxe.

Bekijk hieronder de beschikbare basissystemen

Brons en Brons DeLuxe

Pneumatisch (1 knop)
Hydrojets: 6 stuks
Luchtjets: geen
Traploze luchtregelknop
Krachtige pomp

DeLuxe
2 x 2 mini hydrojets extra

Zilver en Zilver DeLuxe

Pneumatisch (2 knoppen)
Hydrojets: 6 stuks
Luchtjets: 12 stuks
Traploze luchtregelknop
Krachtige pomp
Krachtige blower

DeLuxe
2 x 2 mini hydrojets extra

Goud en Goud DeLuxe

Elektrisch: display met aan/uit
pomp, aan/uit blower, pulsatie stand blower en nablaasfunctie
Hydrojets: 6 stuks
Luchtjets: 12 stuks
Traploze luchtregelknop
Krachtige pomp
Krachtige blower
Droogloopbeveiliging

DeLuxe
2 x 2 mini hydrojets extra