Badkuipen kopen? Dat kan bij Le au Bain de baden specialist

Op zoek naar badkuipen?? Ze zijn er in alle maten en soorten. Je kunt ze eenvoudig bekijken in onze webshop of bij ons in de showroom.  Le au Bain is specialist in baden, bubbelbaden en whirlpools. Altijd op basis van de hoogste kwaliteit voor een lage prijs. Geniet van pure luxe in een van onze luxe badkuipen of bekijk de andere badkuipen uit ons het assortiment. Zoals de ligbaden, ruimte besparende baden, inbouwbaden of vrijstaande baden. Dankzij de diverse afmetingen is er altijd een badkuip beschikbaar wat ook in uw badkamer past.  


Bekijk onze badkuipen:

badkuipen


Opzoek naar badkuipen?

Bent u op zoek naar een specifiek badkuip, solobad of duobad? Bel of mail ons. Wij geven graag advies over de diverse mogelijkheden. Er zijn vaak slimme oplossingen beschikbaar, daarmee zorgen wij dat de beschikbare ruimte in uw badkamer optimaal gebruik wordt.   


Nieuw badkuip met vast paneel. Geniet van pure luxe!

Een opzoek naar badkuipen?, waarin u heerlijk kunt baden? Met eventueel een uitbreiding van een Whirlpool systeem? Zelfs als u het badkuip niet gebruikt is het een prachtige verschijning in uw badkamer. Vooral in combinatie met de juiste douche en/of badkraan, waarvan er verschillende modellen beschikbaar zijn. Een badkuip bestellen bij Le au Bain kan eenvoudig online of kom naar onze eigen showroom in Friesland, waar wij een aantal voorbeelden kunnen laten zien.  


Bad kopen in alle maten

De badkuipen zijn er in alle soorten en maten. Van een klein en compact zitbad tot een luxe whirlpool om samen van te genieten. We zijn uw specialist in baden. Die u online alvast kunt bekijken. We hebben zelfs een aantal baden in onze showroom waarin u gewoon kunt komen ‘proef zitten’. Zo kunt u zelf ervaren wat de ideale afmetingen voor een bad voor 2 personen kan zijn, zonder dat u daarbij af hoeft te gaan op algemene richtlijnen.  


badkuipen?


Opzoek naar badkuipen? Heerlijk ontspannen in de badkamer

Wat is er heerlijker dan ontspannen in uw eigen badkuip? U kunt een mooi ligbad kopen, waarmee u precies daarvoor zorgt. Om heerlijk te ontspannen in een bad, dat altijd voor u klaar staat. Laat het bad vollopen en dompel u lekker onder. In een 1 persoons, 2 persoons of 3 persoons bad. Inbouw of opbouw. Of zelfs vrijstaand. De mooiste baden die u online kunt kopen zijn er bij ons in alle soorten en maten. Ontdek de verschillende afmetingen van de baden, zodat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.


Bad kopen: online of in de showroom

Opzoek naar badkuipen? Dat kan zowel online in onze webshop als bij ons in de showroom in Friesland. Wij zorgen er daarmee voor dat u een ruime keuze heeft uit een breed assortiment van ligbaden. En dat u ook de andere belangrijke onderdelen en accessoires daarbij kunt kopen. Bent u alleen op zoek naar een douchewand of wellicht een douchebak? Geen probleem, we denken graag met u mee en kunnen u de juiste producten adviseren. Op die manier zijn we uw specialist in baden en whirlpools. Van een bad dat u vrijstaand kunt plaatsen in uw badkamer tot baden voor 1 tot 4 personen. Bad kopen? Kies voor Le au Bain!


Meer advies over baden:badkuip

Volg ons ook op Facebook