Solo bad kopen? Dat kan bij Le au Bain, de baden specialist

Een solo bad kopen? Ze zijn er in alle maten en soorten. Je kunt ze eenvoudig bekijken in onze webshop of bij ons in de showroom. Le au Bain is specialist in baden, bubbelbaden en whirlpools. Altijd op basis van de hoogste kwaliteit voor een lage prijs. Geniet van pure luxe in een van onze luxe solo baden of bekijk de andere badkuipen uit ons het assortiment. Zoals de ligbaden, ruimte besparende baden, inbouwbaden of vrijstaande baden. Dankzij de diverse afmetingen is er altijd een solo bad beschikbaar wat ook in uw badkamer past.


Bekijk de solo baden:

Solo bad


Specifiek solo bad kopen

Bent u op zoek naar een specifiek solo bad, solobad of duobad? Bel of mail ons. Wij geven graag advies over de diverse mogelijkheden. Er zijn vaak slimme oplossingen beschikbaar, daarmee zorgen wij dat de beschikbare ruimte in uw badkamer optimaal gebruik wordt.


Nieuw solo bad met vast paneel. Geniet van pure luxe!

Een solo bad kopen, waarin u heerlijk kunt baden? Met eventueel een uitbreiding van een Whirlpool systeem? Zelfs als u het solo bad niet gebruikt is het een prachtige verschijning in uw badkamer. Vooral in combinatie met de juiste douche en/of badkraan, waarvan er verschillende modellen beschikbaar zijn. Een solo bad bestellen bij Le au Bain kan eenvoudig online of kom naar onze eigen showroom in Friesland, waar wij een aantal voorbeelden kunnen laten zien.


Bad kopen in alle maten

De solo baden zijn er in alle soorten en maten. Van een klein en compact zitbad tot een luxe whirlpool om samen van te genieten. We zijn uw specialist in baden. Die u online alvast kunt bekijken. We hebben zelfs een aantal baden in onze showroom waarin u gewoon kunt komen ‘proef zitten’. Zo kunt u zelf ervaren wat de ideale afmetingen voor een bad voor 2 personen kan zijn, zonder dat u daarbij af hoeft te gaan op algemene richtlijnen.


Solo bad


Solo bad kopen: Heerlijk ontspannen in de badkamer

Wat is er heerlijker dan ontspannen in uw eigen solo bad? U kunt een mooi ligbad kopen, waarmee u precies daarvoor zorgt. Om heerlijk te ontspannen in een bad, dat altijd voor u klaar staat. Laat het bad vollopen en dompel u lekker onder. In een 1 persoons, 2 persoons of 3 persoons bad. Inbouw of opbouw. Of zelfs vrijstaand. De mooiste baden die u online kunt kopen zijn er bij ons in alle soorten en maten. Ontdek de verschillende afmetingen van de baden, zodat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.


Bad kopen: online of in de showroom

Een solo bad kopen? Dat kan zowel online in onze webshop als bij ons in de showroom in Friesland. Wij zorgen er daarmee voor dat u een ruime keuze heeft uit een breed assortiment van ligbaden. En dat u ook de andere belangrijke onderdelen en accessoires daarbij kunt kopen. Bent u alleen op zoek naar een douchewand of wellicht een douchebak? Geen probleem, we denken graag met u mee en kunnen u de juiste producten adviseren. Op die manier zijn we uw specialist in baden en whirlpools. Van een bad dat u vrijstaand kunt plaatsen in uw badkamer tot baden voor 1 tot 4 personen. Bad kopen? Kies voor Le au Bain!


Meer advies over baden:solo bad

Volg ons ook op Facebook