Enzo vrijstaand bubbelbad 185x80

Enzo vrijstaand bubbelbad 185x80

Afmetingen: 186 x 80 x 45 cm

Bodemmaat: 125 cm


Mooi vrijstaand design bubbelbad.

12 Bodemjets

Electronische bediening

Nablaasfunctie

300 W Blower


Vele opties mogelijk zoals:

 • LED verlichting wit 
 • LED kleurentherapie


 

2 jaar garantie op het bad

FAQ Baden

Hieronder ziet u een overzicht van de meest gestelde vragen die wij krijgen. Staat uw vraag er niet tussen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer … of via de mail naar mailadres.

 1. Wat is de levertijd van een bad?
 2. Wat voor onderhoud heeft mijn bad nodig?
 3. Help! Ik heb per ongeluk krassen gemaakt in mijn bad!
 4. Welke materiaalsoorten zijn er en wat zijn de voor- en nadelen?
 5. Wat voor soort bad past het beste in een kleine badkamer?
 6. Welk bad past goed in een grote badkamer?
 7. Wat is een douchebad?
 8. Wat is een overloopvulcombinatie?
 9. Welke ommanteling is het beste voor mijn bad?
 10. Wil wil graag een whirlpoolsysteem in een door mij uitgezocht bad, kan dit?

 

 1. Wat is de levertijd van een bad?

De levertijd van een bad is afhankelijk van het bedrijf waar u een bad koopt. Bij ons is de levertijd van een bad afhankelijk van de extra's die u in wilt laten bouwen in het bad. Gaat u voor een bad zonder extra opties, dan kunnen wij het bad natuurlijk sneller bij u leveren dan als we het bad aan moeten passen aan uw wensen. Wij hebben over het algemeen al de door ons verkochte baden op voorraad, dus dit komt de levertijd ook ten goede. Hebt u een bad op het oog en wilt u weten hoe lang het duurt voor u dit specifieke bad in huis kunt hebben? Neem dan contact met ons op, wij hebben de up-to-date informatie over het betreffende bad en kunnen u direct verder helpen.

 1. Wat voor onderhoud heeft mijn bad nodig?

Een bad heeft eigenlijk geen onderhoud nodig, want vuil kan zich nagenoeg niet hechten aan het gladde oppervlak van een bad. Om het bad schoon te maken kunt u met een natte doek en zeep het vuil en/of stof weghalen. Let op, gebruik geen sterke schoonmaakmiddelen met bijvoorbeeld aceton, deze kunnen het bad juist erg beschadigen. Gebruik ook geen schuurmiddel of schuursponsjes. Het effect van dit soort producten is erg snel te zien (het vuil 'schuurt' weg in no time), maar u krijgt er krassen voor terug. En die doen het bad natuurlijk geen goed.

 1. Help! Ik heb per ongeluk krassen gemaakt in mijn bad!

Oh nee, krassen in uw (nieuwe) bad! Helaas is het mogelijk dat een bad gemaakt van acryl beschadigingen oploopt. Maar gelukkig kunt u deze er met wat moeite uit halen. Zijn het kleine krasjes, zo klein dat het bad soort van mat geworden is? Dan kunt u met wat polijstmiddel voor bijvoorbeeld de auto het bad weer polijsten. Hebt u diepere krassen in het bad? Schuur dan met een fijne korrel schuurpapier (500-1000) de krassen uit het bad. Daarna naschuren met schuurpapier van 1000-1200 korrel. Als de krassen uit het bad geschuurd zijn kunt u het nog naschuren met polijstmiddel en voila! Het kost misschien wat tijd, maar dan hebt u weer een bad als nieuw.

 1. Welke materiaalsoorten zijn er en wat zijn de voor- en nadelen?

Grofweg genomen zijn er drie materiaalsoorten waar een bad van gemaakt kan worden: acryl, quaryl en plaatstaal. Elk van deze materialen heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Aqryl is een kunststof dat gemakkelijk schoon te maken is, comfortabel aanvoelt en het badwater relatief lang vast houd. Het heeft een mooie glans en is kleurvast. De meeste baden worden tegenwoordig gemaakt van aqryl, omdat het sterk is zonder al te zwaar te zijn. 

Quaryl is een mengsel van kwartszand en acrylhars. Dit is een duurzaam materiaal van hoge kwaliteit. Het is kleurecht, krasbestendig en heeft een mooie glans. Een bad van quaryl is gemakkelijk schoon te houden, omdat vuil zich niet goed kan hechten aan dit materiaal.

Plaatstaal is precies dat: een plaat van staal in de vorm van een bad. Dit materiaal is behoorlijk zwaarder dan acryl, het kan gaan roesten en het houd de warmte minder goed vast. Plaatstaal heeft een emaillen toplaag, waardoor het hard is en het bijna onmogelijk is om er krassen of butsen in te maken. Het is ook slijtvast.

 1. Wat voor soort bad past het beste in een kleine badkamer?

In een kleine badkamer raden wij aan om een bad te nemen dat direct tegen de muur aan staat en waarvan de randen betegeld zijn met dezelfde tegels als de rest van de muur. Zo valt het bad weg en lijkt de badkamer groter. Een ruimtebesparende mogelijkheid is om een douchebad te installeren, dit bad kan gebruikt worden als normaal bad, maar aan een kant van het bad kunt u zich ook douchen (het water loopt weg via de afvoer van het bad). Op deze manier hoeft u vanwege de kleine ruimte geen keuze te maken tussen een bad óf een douche, maar kunt u voor beide tegelijkertijd gaan.

 1. Welk bad past goed in een grote badkamer?

Cru gezegd past elk bad in een grote badkamer, maar het ene bad staat natuurlijk wel mooier. Hebt u een grote badkamer? Maak er dan gebruik van en geef het bad een prominente plaats. In een grote badkamer hoeft niet per se een enorm bad te staan. Het maakt al heel veel indruk als u een vrijstaand bad wat verder van de muren af laat plaatsen. Tegenwoordig zijn de vrijstaande ovalen baden erg gewild in grote douches. Deze baden geven de badkamer een luxe uitstraling, helemaal als u het bad combineert met een vrijstaande kraan. U plaatst de kraan dan dus niet in de rand van het bad, maar net buiten het bad in de vloer. Afhankelijk van het type kraan dat u kiest geeft u de badkamer een moderne look, of juist een vintage uitstraling.

 1. Wat is een douchebad?

Een douchebad is een ideale oplossing voor een kleinere badkamer, omdat u het douchegedeelte samenvoegt met het bad. Om te douchen gaat u aan de ene kant van het bad staat met de kraan op de juiste plek. Om het bad heen komt een scherm, zodat opspattend water uit de douche in het bad loopt. Het water loopt dan dus ook via de afvoer van het bad weer weg. Op deze manier kiest u niet tussen of en bad, of een douche, maar kunt u genieten van beide.

 1. Wat is een overloopvulcombinatie?

In een bad zit altijd een afvoer in de rand, zodat het bad niet kan overstromen (immers, het water komt niet hoger dan de hoogte van de afvoer). Vroeger werd het bad gevuld met een aparte kraan buiten het bad, maar tegenwoordig kan het bad ook gevuld worden via een verborgen kraan aan de zijkant van het bad. Dit is het vul-gedeelte. Maar, het water dat normaal gesproken via de afvoer weg gaat kan eventueel ook weer terug in het bad gestroomd worden door dit dezelfde systeem.

 1. Welke ommanteling is het beste voor mijn bad?

Een ommanteling is een afwerking van de open randen van het bad. Dit is vaak van toepassing op een bad dat bijvoorbeeld tegen een muur geplaatst word of ingebouwd moet worden. U kunt zelf kiezen hoe u de randen af wilt werken, bijvoorbeeld met planken van (waterbestendig) hout of tegels in dezelfde kleur als de muren. Er zijn ook baden verkrijgbaar waar speciale panelen bij te verkrijgen zijn, deze panelen kunnen op elk moment weggehaald worden. Dit is ideaal als er kranen vervangen moeten worden of als de afvoer het een keer begeeft.

 1. Wil wil graag een whirlpoolsysteem in een door mij uitgezocht bad, kan dit?

Ja, dit kan! Wij leveren verschillende whirlpoolsystemen die in principe in elk bad gemonteerd kunnen worden. Voor meer informatie kunt u kijken op onze whirlpoolshop Whirlpoolexpert.nl.

FAQ Whirlpools

 1. Betalen, levertijd en bezorgen (of afhalen)
 2. Wat is het verschil tussen een bubbelbad en een whirlpool?
 3. Welke verschillende whirlpoolsystemen hebben jullie?
 4. Wat is het verschil tussen pneumatisch en elektrisch?
 5. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een whirlpoolsysteem?
 6. Kan ik zelf uitzoeken in welk bad mijn whirlpoolsysteem ingebouwd word?
 7. Wat zijn hydrojets?
 8. Wat zijn luchtjets?
 9. Welke opties zijn bij mijn whirlpool te krijgen?
 10. Wat is een overloopvulcombinatie?
 11. Welke ommanteling is het beste voor mijn bad?
 12. Welk voorwerk moet gedaan zijn voor het plaatsen van het bad?
 13. Moet ik een aparte groep in mijn meterkast voor het bad?
 14. Wat voor onderhoud heeft mijn whirlpool nodig?
 15. Er zitten krassen in mijn bad!
 16. Mag ik shampoo en andere wellnessproducten gebruiken?

 1. Betalen, levertijd en bezorgen (of afhalen)

Bij ons kunt u betalen via iDeal, dit is altijd versleuteld, zodat u veilig kunt betalen.

De levertijd van een L'eau Bain whirlpool is afhankelijk van de opties die u wilt en welk bad u wilt. Maar over het algemeen is de levertijd tussen de twee en vier weken. Producten die met de pakketdienst mee gaan worden geleverd in 1-2 werkdagen.

U kunt uw whirlpool bij ons afhalen in de showroom in Lemmer, maar uw nieuwe bad kan ook bij u thuis bezorgd worden. Wilt u een bad thuis laten bezorgen, dan kunt u het bad online bestellen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen

 1. Wat is het verschil tussen een bubbelbad en een whirlpool?

In principe is er geen verschil tussen deze twee soorten baden. Een bubbelbad heeft luchtjets en een whirlpool heeft bubbeljets en/of waterjets. Een whirlpool is dus of een bubbelbad, of een bad met masserende waterjets. Een combinatie van deze twee is natuurlijk ook mogelijk.

 1. Welke verschillende whirlpoolsystemen hebben jullie?

Op dit moment hebben wij zes verschillende whirlpoolsystemen: Brons en Brons DeLuxe, Zilver en Zilver DeLuxe, Goud en Goud DeLuxe. Zoekt u een systeem met alleen waterjets, dan is het bronzen systeem wat voor u. Wilt u zowel water-, als luchtjets, dan zijn de zilveren en gouden systemen de beste keuze. In alle drie systemen is een DeLuxe versie verkrijgbaar, deze versie heeft vier extra hydrojets (2 bij de voeten en 2 in de rug). De combinatie van beide soorten jets is de ideale combinatie van een ontspannende massage voor het hele lichaam, inclusief de spieren en huid.

 1. Wat is het verschil tussen pneumatisch en elektrisch?

Onze whirlpoolsystemen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: pneumatisch (Brons/- DeLuxe en Zilver/- DeLuxe) of elektrisch (Goud/Goud DeLuxe). Een pneumatisch systeem bedient u met een drukknop. Dit systeem heeft geen elektriciteit nodig en daardoor is het een wat minder luxe, maar zeer betrouwbaar systeem. Waar het pneumatische systeem een drukknop gebruikt, heeft het elektrische systeem een display waar u o.a. de jets mee bedient. Het elektrische systeem heeft uitgebreidere mogelijkheden en de beschikking over extra opties dan de pneumatische tegenhanger. Gaat u voor een budgetvriendelijk whirlpoolsysteem zonder al te veel poespas, maar met een ouderwets degelijke bediening? Dan is het pneumatische systeem iets voor u. Wilt u echter meer opties en mogelijkheden in een luxe jasje, dan kunt u het beste kiezen voor het elektrische systeem.

 1. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een whirlpoolsysteem?

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten voordat u een whirlpoolsysteem aanschaft. Wat betreft het bad zelf zult u moeten letten op het merk en de kwaliteit van het bad. Goedkopere baden zijn vaak gemaakt van dunner materiaal en/of hebben een minder sterke bodem. Dit geeft een goedkopere prijs, maar ook een kortere levensduur. De meeste baden hebben een plaat hout in de bodem, dit zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid.

Onze baden worden gemaakt van extra sterk acryl van het Amerikaanse merk Lucite. Dit is topkwaliteit acryl die u later ook kunt polijsten. Dit is vooral belangrijk als u bijvoorbeeld krassen in het bad gekregen heeft. Een bad van WhirlpoolExpert.nl heeft altijd twee jaar garantie.

Mocht u het bad in willen bouwen in de grond, houd er dan rekening mee dat dit niet aan te bevelen is bij een bad met een bodemsysteem. We zien tegenwoordig steeds vaker dat een bad in de grond ingebouwd word, maar dit zorgt later voor grote problemen bij het onderhoud aan het bad. Wij raden dit dus niet aan.

 1. Kan ik zelf uitzoeken in welk bad mijn whirlpoolsysteem ingebouwd word?

In principe kunnen de hydrojets en luchtjets ingebouwd worden in elk willekeurig bad, maar wij bieden u een standaard plaatje aan van door ons geproduceerde baden. Mocht u een ander bad willen veranderen in een whirlpool, neem dan contact met ons op.

 1. Wat zijn luchtjets?

Luchtjets zijn kort gezegd kleine tuitjes waar lucht uit komt. Deze lucht vormt in het water kleine bubbeltjes, vandaar ook de naam bubbelbad. Luchtjets worden altijd in de bodem van het bad gemonteerd, omdat de bubbels niet te sturen zijn (lucht wil immers altijd omhoog?). Het voordeel van deze jets is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Er gaat immers alleen maar lucht doorheen. De bubbels uit deze jets hebben in zoverre een masserend effect dat ze de huid laten ontspannen als ze langs het lichaam naar boven drijven. Dit kriebelende effect is absoluut een fijne manier om te genieten van uw bad!

 1. Wat zijn hydrojets?

Waterjets zijn kleine tuitjes in de zijkanten van het bad waardoor water naar buiten gespoten word in het bad. In tegenstelling tot luchtjets hebben waterjets een masserende werking. Door de druk van het water op uw lichaam zullen spieren zich beter ontspannen en door het masseren wordt uw lichaam pas écht verwend. Het nadeel van waterjets is dat ze eerder aan vervanging toe zijn (na pakweg 6 á 7 jaar). Tijdens het leegmaken van het bad loopt het water met zeepresten e.d. namelijk weg door de leidingen van de waterjets. Hierdoor krijgen deze jets ook eerder kalkaanslag waardoor ze minder lang mee gaan dan luchtjets, zelfs als u maar weinig of geen zeep gebruikt. Kortom: waterjets vergen meer onderhoud, maar hebben ook het grootste effect op een ontspannend, masserend bad.

 1. Welke opties zijn bij mijn whirlpool te krijgen?

Bij onze whirlpools zijn altijd een aantal verschillende opties te krijgen, zoals een droogloopbeveiliging en/of een krachtige blower. Daarnaast kunt u nog andere opties bijkopen, zoals lichttherapie, een hoofdkussen of waterverwarming. U kunt deze opties selecteren bij het uitzoeken en bestellen van uw bad, maar wij kunnen u er in de showroom of telefonisch ook alles over vertellen.

 1. Wat is een overloopvulcombinatie?

Bij onze baden kunt u ook een overloopcombinatie krijgen. In een bad zit altijd een afvoer in de rand, zodat het bad niet kan overstromen (immers, het water komt niet hoger dan de hoogte van de afvoer). Vroeger werd het bad gevuld met een aparte kraan buiten het bad, maar tegenwoordig kan het bad ook gevuld worden via een verborgen kraan aan de zijkant van het bad. Dit is het vul-gedeelte. Maar, het water dat normaal gesproken via de afvoer weg gaat kan eventueel ook weer terug in het bad gestroomd worden door dit dezelfde systeem.

 1. Welke ommanteling is het beste voor mijn bad?

De ommanteling van uw bad bepaalt u zelf, hiervoor kunt u kiezen uit bijvoorbeeld tegeltjes, hout of iets anders dat u mooi vind. Een nieuwe optie die tegenwoordig steeds populairder word is het gebruik van panelen. Deze panelen kunnen aan de zijkanten van het bad geplaatst worden, zodat het binnenwerk van het bad met de leidingen e.d. niet zichtbaar is. Het voordeel van deze panelen is dat ze ook gemakkelijk verwijderd kunnen worden voor onderhoud e.d. Niet elk bad kan afgemaakt worden met panelen, dus als u deze optie wilt kunt u het beste contact met ons opnemen.

 1. Welk voorwerk moet gedaan zijn voor het plaatsen van het bad?

Om het bad te kunnen plaatsen moeten de tegeltjes (of andere muurbedekking) al geplaatst zijn. Verder moet er natuurlijk een afvoer ingebouwd zijn, deze moet in de buurt van de overloop zitten. Onder het bad moet een geaard stroompunt zitten waar we alle elektriciteit op aan kunnen sluiten.

 1. Moet ik een aparte groep in mijn meterkast voor het bad?

Dit is vaak niet nodig, maar zeker wel aan te bevelen. Een whirlpool met een pomp en blower verbruikt ongeveer 1200 Watt, komt er ook een waterverwarmer op, dan stijgt dit tot ruim 3000 Watt en moet de whirlpool op een aparte groep aangesloten worden.

De verwarming van het water kan in principe gedaan worden door de ketel. Een grotere ketel vanaf 10 KW zal het water wel veel sneller verwarmen dan een kleinere ketel.

 1. Wat voor onderhoud heeft mijn whirlpool nodig?

Het belangrijkste onderhoud is het regelmatig gebruiken van het bad. Hierdoor blijven de leidingen als het ware gesmeerd, zodat het bad goed zijn werk blijft doen. Dit is dus een uitstekend excuus voor een welverdiend bad! Mocht u (tijdelijk) minder vaak gebruik maken van het bad, dan is het verstandig om tenminste een keer in de twee tot drie maanden het bad vol te laten lopen en alle apparatuur even aan te zetten.

Het schoonmaken van het bad kunt u het beste doen met onze cleaning schuimbus. Let op, gebruik geen bijtende middelen om het bad schoon te maken, deze beschadigen de jets.

 1. Er zitten krassen in mijn bad!

Oh nee, krassen in uw (nieuwe) bad! Helaas is het mogelijk dat een bad tijdens het gebruiken beschadigingen oploopt. Maar gelukkig kunt u deze er met wat moeite uit halen. Zijn het kleine krasjes, zo klein dat het bad soort van mat geworden is? Dan kunt u met wat polijstmiddel voor bijvoorbeeld de auto het bad weer polijsten. Hebt u diepere krassen in het bad? Schuur dan met een fijne korrel schuurpapier (500-1000) de krassen uit het bad. Daarna naschuren met schuurpapier van 1000-1200 korrel. Als de krassen uit het bad geschuurd zijn kunt u het nog naschuren met polijstmiddel en voila! Het kost misschien wat tijd, maar dan hebt u weer een bad als nieuw.

 1. Mag ik shampoo en andere wellnessproducten gebruiken?

Jazeker, want een heerlijk geurtje of een fijne badgel past juist bij het ontspannende wellnessmomentje van een whirlpoolbad. Vaak staat op verpakkingen van zulke shampoo's e.d. ook aangegeven of het gebruikt kan worden in een whirlpoolbad. Let op, na het badderen zitten deze zeepresten in het badwater. Dit water wordt door de jets weer afgevoerd, maar het kan dus zijn dat zeepresten blijven hangen in de leidingen. Het bad na het baden goed 'doorspoelen' met schoon water is dus ook aan te bevelen. Helaas haalt u hier niet alle resten mee weg, dus regelmatig het bad schoonmaken met onze speciale schuimbus is ook zeker aan te bevelen.

Whirlpools worden steeds populairder en in steeds meer huizen vind je een luxe badkamer met daarin een prachtig bad met een ingebouwd whirlpoolsysteem. Juist in een tijd waarin we ons vaak haasten en ons werk steeds meer tijd vergt is een uurtje badderen een welkom rustmomentje. Een bad met een whirlpoolsysteem geeft je lijf op zo'n moment net even dat extra beetje ontspanning.

Wat is een whirlpoolsysteem?

Een whirlpoolsysteem is eigenlijk dat in de binnenranden en/of bodem van het bestaande bad allemaal kleine spuitmondjes (jets) gemonteerd worden die tijdens het baden warme lucht of water in het bad spuiten. Tijdens het baden hebben deze water- en/of luchtstralen een masserend effect op uw lichaam, zodat u extra kunt ontspannen en genieten van een welverdiend bad. Een whirlpoolsysteem kan in principe in elk bad ingebouwd worden. Wilt u zeker weten dat dit systeem ook in uw bad geïmplementeerd kan worden? Neem dan even contact met ons op, we vertellen u met plezier over alle mogelijkheden.

Elektrisch of pneumatisch

Onze whirlpoolsystemen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: pneumatisch (Brons/- DeLuxe en Zilver/- DeLuxe) of elektrisch (Goud/Goud DeLuxe). Een pneumatisch systeem bedient u met een drukknop. Dit systeem heeft geen elektriciteit nodig en daardoor is het een wat minder luxe, maar zeer betrouwbaar systeem. Waar het pneumatische systeem een drukknop gebruikt, heeft het elektrische systeem een display waar u o.a. de jets mee bedient. Het elektrische systeem heeft uitgebreidere mogelijkheden en de beschikking over extra opties dan de pneumatische tegenhanger. Gaat u voor een budgetvriendelijk whirlpoolsysteem zonder al te veel poespas, maar met een ouderwets degelijke bediening? Dan is het pneumatische systeem iets voor u. Wilt u echter meer opties en mogelijkheden in een luxe jasje, dan kunt u het beste kiezen voor het elektrische systeem.

Luchtjets, of waterjets?

U hebt besloten een whirlpoolsysteem te nemen. Maar wat voor jets kiest u dan? Bij het kiezen van een whirlpoolsysteem hebt u de namelijk mogelijkheid uit een systeem met alleen waterjets, of waterjets én luchtjets. Uit de luchtjets komen (hoe zou het ook anders): luchtbubbeltjes. Luchtjets worden altijd in de bodem van het bad gemonteerd, omdat de bubbels niet te sturen zijn (lucht wil immers altijd omhoog?). Het voordeel van deze jets is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Er gaat immers alleen maar lucht doorheen. De bubbels uit deze jets hebben in zoverre een masserend effect dat ze de huid laten ontspannen als ze langs het lichaam naar boven drijven. Dit kriebelende effect is absoluut een fijne manier om te genieten van uw bad!

In tegenstelling tot luchtjets hebben de waterjets wel degelijk een masserende werking. Door de druk van het water op uw lichaam zullen spieren zich beter ontspannen en door het masseren wordt uw lichaam pas écht verwend. Het nadeel van waterjets is dat ze eerder aan vervanging toe zijn (na pakweg 6 á 7 jaar). Tijdens het leegmaken van het bad loopt het water met o.a. zeepresten namelijk weg door de leidingen van de waterjets. Hierdoor krijgen deze jets ook eerder kalkaanslag waardoor ze minder lang mee gaan dan luchtjets, zelfs als u maar weinig of geen zeep gebruikt. Kortom: waterjets vergen meer onderhoud, maar hebben ook het grootste effect op een ontspannend, masserend bad.

Zoekt u een systeem met alleen waterjets, dan is het bronzen systeem wat voor u. Wilt u zowel water-, als luchtjets, dan zijn de zilveren en gouden systemen de beste keuze. In alle drie systemen is een DeLuxe versie, deze versie heeft vier extra hydrojets (2 bij de voeten en 2 in de rug). De combinatie van beide soorten jets is de ideale combinatie van een ontspannende massage voor het hele lichaam, inclusief de spieren en huid.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice, wij staan u met alle plezier te woord.

 


 

Goud | Goud DeLuxe | Zilver | Zilver DeLuxe | Brons | Brons DeLuxe

 

 • Model: Enzo vrijstaand bubelbad 186x88
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
0 Product(s) Sold
 • € 4.999,00

Beschikbare opties:

Tags: vrijstaand bubbelbad